torstai 5. maaliskuuta 2009

raskauslaskureita ja hullua vauvakuumetta kp18

Ovulaatiolaskuri sanoo:

hedelmälliset päiväni: 27.2 .09-4.3.09
ovulaatiopäivä: 2.3.09
laskettu aika: 23.11.09

Raskauslaskuri sanoo:
Hedelmöitysajan eli 1.3 mukaan laskettu aika: 22.11.09
Edellisten kuukautisten mukaan laskettu aika: 23.11.09 ja
sydän alkaisi lyömään jo
27.3.09!!! uskomatonta!

Jänniä asioita ja tuntemuksia. Kirjotan ylös vaikka ne eivät liittyisikään mahdolliseen raskauteen:
1.Tänään ja eilen mulla on kutittanut mahasta aina yhtäkkiä ihan vähän. Kuin joku hipaisisi sormella. Yritän aina raapia siitä kohtaa mutta ei se auta, koska kutina on mahan sisällä.
2. Tänään vesi valui nokasta ja aivastutti. Eilen ja tänään illalla nenä ollut tukossa. Ei muuten flunssanen olo.
3. Pari päivää ollut todella kuuma jakuvasti. Helmikuussa paleli.
4. Tuli vain mieleeni, että voihan kuukautiset tulla vaikka olisi raskaana. Tammikuussa kuukautiseni kestivät yhden päivän ja helmikuussa peräti kaksi-kolme mutta vuoto oli niukkaa. Jos todella hyvin olisi niin olisin jo raskaana ollut tovin. Rinnat eivät ole olleet kylläkään kipeät.
5.Helmikuun alussa alkoi uskomaton väsymys joka jatkuu edelleen. Silmät ovat päivälläkin raskaan ja luppasevat unisen näköisenä. Tätä järjetöntä väsymystä olen valitellut kaikille.
6.Hirveä sipulin, tomaatin ja valkosipulin himo -ei ole ollu ennen.
7. En saa mahaa sisään vedettyä kuten ennen. Tämän näytin joskus kuukausi sitten miehellenikin ja mietin olenkohan raskaana. Kuukautiset alkoi ja loppui, maha pysyy.
8. Poskissa märkiä finnejä -mulla? Ei ole koskaan, edes teininä ollut mitään näppyjä!

Täytyy huomenna hakea apteekista raskaustesti, ettei tarvi mietiä näitä oireita. Mikäli hedelmöittyminen tapahtui nyt muutama päivä sitten niin senhän testi kertoo sitten vähän myöhemmin.

Mulla todella tuli äkkiä niin kova vauvakuume, että en halua edes ajatella että en olisi nyt raskaana. Niin, en haluaisi mutta tietenkin se käy välillä mielessä. Kaikki on niin pienestä kiinni.

Tänään pitää puhua miehenkin kanssa mahdollisesta matkasta kohti vanhemmuutta. Mikäli ei nyt, niin sitten kenties jatkossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti