torstai 12. maaliskuuta 2009

kp25

Moikka moi!

Hajuista taisinkin jo valitella? Eilen illalla koko asunto haisi hommeelle ja paskalle ja mietin että kuka täällä paskoo, kun tuntu että ei oo muuta ku kaasua koko asunto täynnä. Mies ei kuulema haistanu mitään. Aamulla löysin vessasta pyykkikorista mieheni muutaman treenipaidan! :D Aika hyvä nenä kun veski on toisella puolen asuntoa. Tänään kokatessa samoin tuli nenääni joku kamala viemärin haju jota valittelin ja taaskaan mieheni ei haistanut mitään. En viitsinyt pelotella häntä kertomalla että voimistunut hajuaisti on yksi raskauden oire ;)

Mahaa on tänään vihlonut yllättävän vähän. Yleensä kannettava lepää vatsalla ja se vihlo vähän ja asentoa joutui korjaamaan, mutta muuten jopa mietin ja hieman huolissani miksi ei ole oireita ja kipuja kuten eilen. Tänään tuli hieman tuhrua, ihan yhen kerran ja ainoa kunnon kipu oli lähtiessäni ruokapöydästä, kun munasarjaani tai siltä puolen repäisi todella kovasti. Miehnikin varmaan alkoi uskomaan että tässä voi olla muustakin kyse kuin menkkakivuista, sillä huuteli treeneihin lähtiessä leikkimielisesti että " älä sitten synnytä sillä aikaa!" :)

Ai niin, toisessa rinnassani on noussut pinnalle iso verisuoni.. Muutenkin rinnat ovat todella isoina kuten yleensä kuukautisiakin. Tällaista siis tänään!

Ps. juuri tuli kylmä ja iso meni kananlihalle! mä oon niin raskaana! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti