lauantai 7. maaliskuuta 2009

kp20

Mietin juuri suihkussa miten hölmö olen. Hihkun onnea ja jännitystä, vaikka raskauden mahdollisuus ei ole kuin vaivaiset 20%. Jotenkin minusta tuntuu niin vahvasti että sisälläni kasvaa jokin..

En tehnyt vielä raskaustestiä liittyen aiempiin kuukautisiin -tai niiden niukkuuteen. Tuntuu että oireita on, mutta voisiko ne olla jo tässä vaiheessa, kun hedelmöityksestä ei ole edes montaa päivää. Vauvakuume saa naisen kyllä sekaisin. Ymmärrän siksi myös hyvin, että lapsettomuus saa naisen sekaisin.

Vaikka tuntuukin hölmöltä kirjoitella oireita, niin laitampa ne kuitenkin.

1.Tänään kuten eilenkin mahassa välillä pistänyt ihan hetken. Niinku joku tökkää kevyesti nuppineulalla navan taakse. Välillä vähän sisältä puristaa ja vihloo kevyesti hetken.
2.Edelleen kutkuttelu masun sisällä on jatkunut mutta ei niin paljon.
3.Mahani on iso, vaikka minun ei kyllä olisi pitänyt lihoa. Siinä on myös tumma pystyviiva, mutta sehän on ollut vaihtelevasti siinä jo teini-ikäisestä.
4.Rinnat eivät ole erityisen kipeät, mutta aika isot. Tämä voi tietysti johtua lähestyvistä kuukautisista joiden pitäisi alkaa reilun viikon kuluttua.
5.vilunväreet. Välillä olen ihan kananlihalla ja vedän mieheni neuleita päälle. Nyt kuuman suihkun jälkeen tarkenen istua t-paita päällä.
6. Iho tuntuu tänään paremmalta, mutta ohimolla on iso finni.
7. EI ole ruokahalua. Siis ruoka -jogurttia tekee mieli jatkuvasti. :)

Tänään en ole ollut väsyneempi kuin aikasempina päivinä, vaikka yöllä nukuin todella huonosti.

Ajatukset pienessä.. Ottaisitpa minun masustani kodin ja tulisit myöhemmin isin ja äitin luo sitten asumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti