sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

kp28 -tai sittenkin jo 30!!!

Aaapuaaa..

Huomasin tänään eräästä facebookin päivityksestä, että mulla taisikin alkaa kuukautiset jo 14. helmikuuta! Eli sitten olisi tänään kp30 menossa. 16. päivä olikin arvio, sillä en ollut merkinnyt tarkkaa päivää minnekkään ja muistelin vain että silloin alkuviikosta oli ainakin kuukautiset.

Oireet:

Yöllä heräsin koviin polttoihin mahassa, mutta kesti jälleen ilmeisesti vain hetken.
Tänään ollut muuten kivuton päivä mutta iltapäivästä alkoi vähän nipistelemään hetkeksi ja äsken tuli taas suhteellisen kivualias polttava aalto alavatsaan ja jouduin hetkeksi lepäämään. Rintani ovat todella isot ja nänninseutu hieman arka, mutta ei ollenkaan paha.
Aamun ja päivän palelin. Heräsin joskus 10.30 ja kahdelta olin jo päikkäreillä hupparin, kylpytakin ja kahden peiton alla eikä tullut edes kuuma! Kaksi tuntia nukuin kuin vauva. :)

Kyllähän ymmärrän että ne kuukautiset voivat todella vielä alkaa ja tämä kaikki voi olla menkkakipuilua. MUTTA ihmettelen suuresti etä kipuilu on jatkunut jo kaksi viikkoa! Koskaan aiemmin ei ole ennen menkkoja ollut kuin pari kolme päivää nippailua, eikä poltot olleet näin kovia. Myöskään navassa olevaa vihlovaa ja vetävää tunnetta en ole kokenut. Juuri nyt tuntuu VAHVASTI että raskaana ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti