torstai 19. maaliskuuta 2009

4 + 4

Eilen oli ihana päivä. Mentiin miehen kanssa Montpellierin keskustaan ja kiertelimme kauppoja sekä kävimme kiinalaisessa syömässä. Löysin yhden housut kaapista mitkä mahtuivat mahasta kiinni ja autossa sitten availinkin nappia kun nekin puristi. :) Kävimme myös lastentavaraliikkeessä ja ihana oli hypistellä pieniä potkupukuja ja katsella rattaita. Tiedän myös nyt mistä hankkia mammahousut parin viikon päästä kun omat vanhat eivät mene enää jalkaan!

Eilen oli olotila melkoisen hyvä, mitä nyt vähän kaupungilla pikkusen huimasikin ja mahaa välillä nippaili.

Yöllä en herännyt kovaan polttavaan menkkakipuun niinkuin aikasempina öinä ja olenkin siitä ollut vähän huolissaan tänään. Äsken kävin vessassa isommalla asialla ja maha oli tosi kovana ja jouduin oikein äkistämään. Pyyhkiessä huomasin että paperiin tuli hieman punertavaa valkovuotoa. Säikähdin, mutta nyt hetki tuon jälkeen ei ainakaan valu mitään joten olisikohan ollut ihan normaalia sen äkistämisen jälkeen että päästi vähän läpi..? Seuraan tilannetta mutta toivon että pieni nyt pysyisi masussa ja kasvaisi oikeaksi vauvaksi.
Tältä päivältä jää varmasti crosstrainilla polkemisen väliin, yritän ottaa iisisti.

Ilta: Lisään tähän perään nyt mitä tänään sitten on ollut. Aika surullinen ja pelonsekainen mieli juuri nyt. Nimittäin.
Kirjoitin aiemmin että paperiin tuli vähän punaista. Sen jälkeen alkoivat suhteellisen polttavat mahakivut ja ovat jatkuneet pieniä taukoja lukuunottamatta koko päivän! :( Verta ei tippase eikä valu mutta pissalla käydessä paperiin jää haaleaa punaista vuotoa. Ei ole onneksi mitään kunnon verta, paksua tai klönttejä vaan lähinnä kirkasta nestetä johon sekoittunut hieman verta. Silti pelottaa! Miksi samaan aikaan koen mahakipuja jotka ovat paljon pitkäkestoisempia ja joita tulee enemmän kuin aiempina päivinä?? Ei tunnu pelkiltä kohdunkasvukivuilta, joita tuli edellisinä päivinä vain muutama päivässä. Voi itku, anna nyt pienen jäädä äidin masuun.. :´(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti