tiistai 17. maaliskuuta 2009

haamuPLUSSA <3

Tein aamulla taas testin ja haamua näytti taas mutta selkeempää kuin eilen. Alan uskoa että olen raskaana. Minusta tulee äiti jos kaikki menee hyvin.

Teen nyt niin että enää en laske kiertopäiviä ja mieti alkoiko kuukautiset 14.2 vaiko 16.2. Teen kompromissin ja lasken lasketunajan 15.2 jolloin nyt on menossa raskausviikko 4 +2.

Tänään oli aamusta muutaman tunnin ajan tosi kuuma ja semmoinen hieman kuumeinen olo. Mittasin lämmön mutta oli vain 36,2 astetta joten en tiedä mikä oli. Sellainen vähän krapulainen olo, mutta vain hyvin vähän. Ruoka maistui ja kerran pari vain poltteli masua päivällä.

Puhuimme mieheni, joka siis on virallisesti avopuolisoni, kanssa tulevaisuudesta ja mitä teemme ja yksi mahdollisuus on muuttaa jossain vaiheessa Maltalle. Joko ennen tai jälkeen syntymän. Se on ollut mielessäme jo tovin mutta vielä täytyy käydä katsomassa paikanpäällä millaisa taloja tai asuntoja sieltä saisi. Lapsen kanssa olisi ihana asua lämmössä. Ajatus räntäisestä Etelä-Suomesta tai pimeästä talvesta Lapissa ei houkuta vaan enemmänkin masentaa. Tämä vuosi täällä Etelä-Ranskassa on saanut ajattelemaan ja huomaamaan miten tosella onnekkaita nämä ihmiset täällä on ilmaston suhteen. Nytkin Tämä viikko on ollu + 20 astetta ja miten mukava ois lasta nukuttaa tuossa terassilla ja sipsutella varpasilleeen kukkivassa puutarhassa.

Olen onnellinen. Pysy sisälläni pieni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti