lauantai 14. maaliskuuta 2009

kp27

oireita eiliseltä ja tältä päivältä:

Eilen:
-Maha oli jotain uskomatonta. niin iso pallo, kuin olisin ollut kolmannella tai neljännellä kuukaudella raskaana. Näytin tämän hieman häpeillen miehellenikin ja sanoin että mikäli tämä on menkkaturvotusta niin kyllä naiset saavat kuukausittain kärsiä.
-muuten ei paljoa pistellyt mahaan, pari kertaa nippaili mutta yöllä heräsin suht napakkaan ja polttavaan menkkamaiseen kipuun.
-toisessa rinnassani on pinnalla iso verisuoni.

tänään:
-Olo ollut tosi pirteä ja hyvä...siihen asti kunnes meiltä loppui kaasu hellasta juuri kun aloin tekemään ruokaa ja mieheni hakema uusi pullo meni paikoilleen mutta ei alkanut toimimaan vaikka rämpläsin sitä kuinka. Siinä jouduin nieleskelemään kun halusin vaan itkeä kuin lapsi. Tämän vähän ajattelin menkkaoireeksi..
- valkovuotoa ei valu, mutta kokeilin sormella niin oli pari pientä kokkaretta..mikä kyllä todella outoa tähän aikaan kiertoa.
-Mahaa ei nipistele tai polttele oikeestaan ollenkaan. Pari kertaa
tuntunut jotain ihan pientä mutta ei ole muuttunut kivuksi tai kipu ei ole tullut päälle. Tuntuu oudolta, sillä kyllähän nyt mahaa pitäisi kipuilla oli ne menkat sitten tulossa tai olin sitten raskaana..
-Yksi oire mitä en ole tainnut kirjoittaa on ainakin viikon ajalta sellainen että hiukseni rasvottuvat päivässä. Hiukseni ovat luonnonkiharat ja "irti" päänahasta, joten eivät rasvotu helposti, mutta nyt ihan kiiltää raskaa jos ei pese joka päivä. Outoa.. outoa. *jospa sitä oiski raskaana ;) *

Huomenna voi alkaa odottelemaan kuukautisia. Maanantaina voi sitten tehdä testinkin jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti